9/22/2012

Trend: Kožené nohavice

Kožené nohavice sú jedným z najnovších a momentálne najpopulárnejších minimalistických trendov. Sú musthave kúskom tejto sezóny a určite budú aj tej nasledujúcej minimálne. Vyčarujú z obyčajného outfitu originálny. Hodia sa ku čižmám, ku ihličkám, aj "špicákom", teniskám na opätku aj sandálom. Prirodzene, že v pravých kožených obtiahnutých nohaviciach musí byť nielen teplo ale aj riadne nepríjemne. Preto sa k tomuto trendu vzťahujú aj imitácie kožených nohavíc - vnútri je klasická látka a zvonku vyzerajú ako kožené. Bola to Victoria Beckham a Kim Kardashian (prvé tri obrázky), ktoré tento trend odštartovali, no teraz ich už nosí (aj) polka Hollywoodu. Zoženiete ich na romwe, v Mangu, v Zare, v Tally Weijl, a v mnohých iných ďalších obchodoch. Páči sa vám tento trend? Vedeli by ste si tieto nohavice na sebe predstaviť, alebo ich zháňate, či dokonca už ich vlastníte?





Miranda Kerr


Leighton Meester


Olivia Palermo


Rosie Huntington - Whitley


Kate Moss











Sources of pics/ Zdroje obrázkov: lookbook.nu, google.com

3 komentáre:

  1. Já kůži a kožené kalhoty miluju ♥ takže samozřejmě aspoň něco koženýho vlastním :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som akurát dnes ich pozerala v New Yorkeri a potom asi ešte v troch ďalších obchodoch..silno som rozmýšlala nad nimi..odolala som :( teraz ma to mrzí trochu :D no nevadii..
    abeilleslife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sú fájn, ale rozširujú, takže by si ich ženy a dievčatá s veľkými riťami a tučnými stehnami (a nehovorte, že takých je málo) nemali kupovať :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...